Privatlivspolitik & Cookies

Du kan læse om vores privatlivspolitik og cookiesindstillinger herunder

App

Introduktion
Når du bruger vores app, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores app, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, og når du registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi gør opmærksomme på, at de skoler du tilknytter dig, som en del af din brug af app’en, også har adgang til dine oplysninger.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@substy.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
App ejes og publiceres af:

Substy A/S

C/O MentorDanmark ApS
Nørre  Voldgade 21, 3. sal
1358 København K
Telefon: 71960715
Email: info@substy.dk

Hjemmeside

Introduktion

På vores hjemmeside samler vi løbende data fra besøgende, som bruges til at gøre vores website endnu bedre. Du kan herunder læse, hvad vi indsamler og hvorfor. 

Cookies

Cookies er små datafiler med information, som gemmes på din computer og sendes frem og tilbage mellem din browser og et website. Nogle cookies er nødvendige for, at websites fungerer, mens andre bruges til at analysere brugernes færden på websitet.

Nogle cookies slettes, når du lukker din browser, nogle gemmes i en tidsbestemt periode og andre gemmes permanent. En cookie er ikke en virus.

Google analytics

Vi bruger Google Analytics til at indsamle viden om, hvordan vores brugere anvender websitet. Google Analytics har en cookie, som anonymt registrerer din IP-adresse samt information om antal og tidspunkt for dine besøg på vores website. Google Analytics registrerer også, hvilken side du besøgte før, f.eks. om du kom ind på siden via en søgemaskine eller de sociale medier. Vi bruger Google Analytics for at optimere vores website og markedsføringsindsatser.

Markedsførings cookies

Disse cookies bruges til at identificere brugeren via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på en side, som du tidligere har besøgt, og når du bevæger dig rundt på siden. Det sker for, at du hurtigere kan navigere rundt på hjemmesiden. 

Fortryd accept af cookies

Hvis du ønsker at tilbagetrække din tilladelse til, at vi anvender cookies, skal du slette alle cookies relateret til websitet i din browser og fremover undlade at bruge siden.

Personoplysninger

Vi gemmer kun dine personoplysninger, hvis du udfylder vores kontaktformularer. Dine oplysninger gemmes til at tage kontakt til dig via de oplysninger, du har delt med os. Vi beholder formularbesvarelsen indtil du ikke ønsker det mere. Den gemmes på vores mailserver og du kan til enhver tid kontakte os for at få den slettet. 

Introduktion
Når du bruger vores app, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores app, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, og når du registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi gør opmærksomme på, at de skoler du tilknytter dig, som en del af din brug af app’en, også har adgang til dine oplysninger.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@substy.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
App ejes og publiceres af:

Substy A/S

C/O MentorDanmark ApS
Nørre  Voldgade 21, 3. sal
1358 København K
Telefon: 71960715
Email: info@substy.dk

Introduktion

På vores hjemmeside samler vi løbende data fra besøgende, som bruges til at gøre vores website endnu bedre. Du kan herunder læse, hvad vi indsamler og hvorfor. 

Cookies

Cookies er små datafiler med information, som gemmes på din computer og sendes frem og tilbage mellem din browser og et website. Nogle cookies er nødvendige for, at websites fungerer, mens andre bruges til at analysere brugernes færden på websitet.

Nogle cookies slettes, når du lukker din browser, nogle gemmes i en tidsbestemt periode og andre gemmes permanent. En cookie er ikke en virus.

Google analytics

Vi bruger Google Analytics til at indsamle viden om, hvordan vores brugere anvender websitet. Google Analytics har en cookie, som anonymt registrerer din IP-adresse samt information om antal og tidspunkt for dine besøg på vores website. Google Analytics registrerer også, hvilken side du besøgte før, f.eks. om du kom ind på siden via en søgemaskine eller de sociale medier. Vi bruger Google Analytics for at optimere vores website og markedsføringsindsatser.

Markedsførings cookies

Disse cookies bruges til at identificere brugeren via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på en side, som du tidligere har besøgt, og når du bevæger dig rundt på siden. Det sker for, at du hurtigere kan navigere rundt på hjemmesiden. 

Fortryd accept af cookies

Hvis du ønsker at tilbagetrække din tilladelse til, at vi anvender cookies, skal du slette alle cookies relateret til websitet i din browser og fremover undlade at bruge siden.

Personoplysninger

Vi gemmer kun dine personoplysninger, hvis du udfylder vores kontaktformularer. Dine oplysninger gemmes til at tage kontakt til dig via de oplysninger, du har delt med os. Vi beholder formularbesvarelsen indtil du ikke ønsker det. Den gemmes på vores mailserver og du kan til enhver tid kontakte os for at få den slettet. 

Cookies politik

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere her