VIKARHYLDEN

Vikarmateriale til vikarundervisningen udviklet sammen med Gyldendal

Play Video

Vi har i samarbejde med Gyldendal udviklet Vikarhylden. En digital platform med skræddersyet vikarmateriale til vikarundervisningen. 

Materialet er tilpasset fag og niveau og tager højde for klassens tidligere undervisning. 

Vikarhylden sikrer, at vikaren altid har adgang til relevant materiale, der giver lærerige og relevante vikartimer.

"5 studier finder alle en negativ effekt af undervisernes fravær på elevernes faglige præstationer."

Kilde: “Vikardækning i folkeskolen” af VIVE, 2019

INTERESSERET I VIKARHYLDEN?

Du og din skole kan få adgang til Vikarhylden ved at skrive dig op til en prøveperiode.

KORT OM VIKARHYLDEN

Hjælp til vikarerne

Det er ikke altid, at den fraværende lærer når at lægge materiale til vikaren. Vikarhylden sikrer vikaren fagmateriale, der er tilpasset den time, vikaren skal ud til.

Forskellige aktivitetstyper

Der er otte forskellige aktivitetstyper i Vikarhylden: Klasseaktivitet, Gruppeaktivitet, Spil, Miniforløb, Quiz, Bevægelsesaktivitet, Individuel opgave og Brain Break.

Indhold fra Gyldendal

Vikarhylden indeholder skræddersyet materiale, der er udviklet af eksperter på Gyldendal Uddannelse, som hver dag leverer indhold til undervisningen på grundskolerne.

Fleksibilitet

Alle kan nemt anvende og få adgang til materialet i Vikarhylden. Man logger på via en browser og kan tilgå materialet fra en computer, en tablet eller en telefon.

Indbygget vikarvejledning

I Vikarhylden er der er en indbygget vikarvejledning til hver opgave, hvor der er støtte til vikaren i den gode opstart og den rette afslutning af lektionen.

Læreradgang

Som lærer får man adgang til Vikarhylden og kan tildele vikarerne ønskede opgaver. På den måde kan læreren være med til at sikre, at eleverne møder indhold er relevant for deres nuværende forløb.

Tilpasset fag og niveau

Materialet er tilpasset de respektive fag og klassetrin, og i 2019 er vi klar med masser af materiale til dansk, engelsk og matematik. I 2020 udgives materiale til alle skolefag.

Registrering af opgavebrug

Vikaren registrerer hvilke materialer, der anvendes til hvilke klasser. Dermed undgår andre vikarer at præsentere klassen for opgaver, de allerede har haft.

Til alle klassetrin

Vikarhylden kan anvendes til alle klassetrin, og det er specifikt målrettet materiale til alle fag. Vikaren kan nemt finde det rette materiale, når vedkommende skal undervise en bestemt klasse.

MINDRE RUNDBOLD OG MERE UNDERVISNING

Nicklas Kany, stifter af Substy og MentorDanmark, fortæller, hvorfor det er så vigtigt, at vikarerne altid kan tilgå målrettet undervisningsmateriale til vikarundervisningen.

FAQ OM VIKARHYLDEN

Hvordan kommer min skole i gang med Vikarhylden?

Du kan allerede nu anmode om et prøvelogin til Vikarhylden: Udfyld formularen her. Du er også velkommen til at kontakte os gennem formularen nederst på siden. Du hører fra os inden for 24 timer. 

Hvordan fungerer samarbejdet mellem Substy og Gyldendal?

Substy har udviklet platformen og Gyldendal har udviklet indholdet. Gyldendal står samtidig for salget af Vikarhylden til landets kommuner. 

Er det muligt at få en prøveperiode?

Du og din skole har mulighed for at få en gratis prøveperiode på Vikarhylden, hvor du kan opleve, hvordan Vikarhylden kan løfte det faglige indhold i vikartimerne på jeres skole. Skriv dig op her.

Hvilke fag er tilgængelige i Vikarhylden?

I 2019 er fagene engelsk, dansk og matematik tilgængelige, mens resten af fagene følger i 2020. 

Hvordan tilgås Vikarhyldens materiale?

Materialet er tilgængeligt online i platformen, hvor man nemt kan søge sig frem til det relevante materiale. Herfra kan opgaven downloades og elevkopier kan printes.

Er materialet udviklet til alle klassetrin?

Der findes materiale til alle klassetrin i Vikarhylden i de aktuelle fag, og der vil derfor ikke forekomme situationer, hvor vikaren står uden materiale. 

Vi ser et uudnyttet potentiale og mange muligheder for synergi mellem vores virksomheder i opkvalificeringen af vikarerne og udvikling af undervisningsmaterialer til dem, så derfor har vi valgt at investere i Substy”

Hanne Salomonsen

Direktør i Gyldendal uddannelse

KOM I GANG MED VIKARHYLDEN

Vi har udviklet Vikarhylden i samarbejde med Gyldendal Uddannelse. Er du allerede kunde der, kan du med fordel tage fat i Gyldendal Uddannelse. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Vikarhylden og dine muligheder, så send os en endelig en besked gennem formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.  

Vi glæder os til at høre fra dig.